Dostava i povrat

 DOSTAVA NARUČENIH PROIZVODA

1. Tko dostavlja?

Dostavljamo u suradnji s dostavnom službom ili GLS (ugovorni partner).

GLS prate načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Više o GLS  obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://gls-group.eu/HR/hr/zastita-osobnih

2. Rok dostave

Proizvodi naručeni u internetskoj trgovini  Lea shoes dostavljamo u expresnom roku do 2 radna dana . Ako proizvode imamo na zalihi u skladištu, isporučuju se već isti ili sljedeći i dan. Općenito, internetska trgovina Lea shoes omogućuje dostavu najkasnije u roku od 3 do 5 radnih dana od dana primitka narudžbe. Dostava za ostale države Eu dostava traje do 8 radnih dana.

Dostava na otoke može trajati i do 8 dana. Tijekom praznika i vikendom rok dostave produžuje se za broj neradnih dana.

3. Način dostave

Iz internetske trgovine Lea shoes možete primiti više proizvoda u jednom paketu

4. Besplatna dostava

Besplatnu dostavu ostvarujete iznad iznosa 499,00 kn za dostavu  u republici Hrvatsko ili iznad 999,00 kn za države Austrija , Njemačka , Slovenija

5. Preuzimanje narudžbe

Pošiljku na odabranoj adresi možete preuzeti osobno ili je u vaše ime može preuzeti opunomoćenik, zakonski zastupnik ili skrbnik. Ako u vrijeme dostave niste na navedenoj adresi, ili GLS će vam poslati poruku s uputama o tome gdje možete preuzeti paket ili kome se možete obratiti da bismo vam ponovno dostavili paket.

6. Dostava na području cijele Hrvatske

Naši partneri pakete dostavljaju na adresu navedenu pri slanju narudžbe. To znači da pri svakom naručivanju možete odabrati odgovarajuće mjesto dostave.

Budući da dostavna služba proizvode dostavlja tijekom radnog vremena, možete se odlučiti i za dostavu na bilo koje drugo ime ili adresu – primjerice, na radno mjesto. Ako je odabrana dostava na službenu adresu, dostavljač će paket isporučiti ovlaštenoj osobi za preuzimanje pošiljki u poduzeću.

Ako u trenutku dostave niste na predviđenome mjestu (poduzeće, ured, bolnica, studentski ili učenički dom itd.), dostavljač će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje. Obično je dovoljno posjetiti najbliže mjesto preuzimanja, a možete ih i nazvati kako bi vam pošiljku ponovno besplatno dostavili.

Dostava proizvoda naručenih iz internetske trgovine Leas shoes www.lea-shoes.com dostupna je u Hrvatskoj , Austriji , Sloveniji , Njemačkoj.

 

7. Postupanje s oštećenim pošiljkama (odštete)

Ako nakon što vam GLS dostavi paket utvrdite da su proizvod ili fizička pošiljka oštećeni, da u pošiljci nešto nedostaje ili da su na pošiljci vidljivi znakovi otvaranja, možete pokrenuti postupak traženja odštete. Štetu je potrebno prijaviti u roku od 7 kalendarskih dana od datuma primitka paketa na elektroničku poštu office.leashoes@gmail.com   Za prijavu štete trebat će nam i fotografije paketa, ambalaže (unutarnje i vanjske), oštećenog proizvoda i naljepnice   GLS-a te opis oštećenja.

 ZAMJENA NARUČENIH PROIZVODA 


 Ukoliko želite zamijeniti proizvod nekim drugim proizvodom ili za neku drugu veličinu slijedite upute za zamjenu;

-izaberite proizvod za koji želite zamijeniti.

-pošaljite nam e mail na     office.leashoes@gmail.com

o namjeri zamijene sa brojem proizvoda koji želite.

-zapakirajte proizvod u stanje u kakvom ste preuzeli bez tragova korištenja.

-nakon što obradimo  zamjenu na adresu Vam šaljemo novi proizvod a Vi predajte dostavljaču proizvod koji je kod Vas.

-troškovi zamjene iznose 35 kn.

 POVRAT NARUČENIH PROIZVODA

 

 Povrat proizvoda

 Ukoliko želite iskoristiti pravo na jednostrani raskid ugovora možete vratiti proizvod u roku 14 dana ne navodeći razlog  na našu adresu Lea,obrt za trgovinu i usluge ,Pavlinska 5 42000 ,Varaždin ,Hrvatska .

Koraci za povrat proizvoda;

 

-Spakirajte artikle u ambalažu koja je pogodna za transport 

-Originalno pakiranje proizvoda koji sadrži obuću ne smije se oštetiti ili prekriti ljepljivom trakom.

-Šaljite artikl kojeg vračate na Lea obrt za trgovinu i usluge,Pavlinska 5 ,42000 Varaždin , Hrvatska

-Paket pošaljite prijeko odabrane poštanske/dostavne službe.

 Trošak povrata

Trošak za potrošača u vezi s odustajanjem od ugovora jest trošak vraćanja artikla.Trošak povrata zavisi o službi koju sami odaberete za dostavu artikla na našu adresu.

 Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

 

KAKAV PROIZVOD MOGU VRATITI?

Potrošač trgovcu mora vratiti proizvod koji je neoštećen, nenošen, neupotrebljavan i u nepromijenjenoj količini te u originalnom pakiranju (originalnoj ambalaži). Potrošač proizvode ne smije slobodno upotrebljavati do odustajanja od ugovora. Proizvod se ne može vratiti bez neoštećene originalne ambalaže.

 NA KOJI NAĆIN DOBIVAM POVRAT TROŠKOVA ZA VRAĆENI PROIZVOD?

Iznos izvršenih uplata, vraćamo u roku do 8 od dana primitka povrata na našu adresu  na način kako ste izvršili plaćanje.

Lea shoes. primljene uplate vraća potrošaču na broj kartice sa kojom je bila napravljena naplata kupnje. U slučaju da ste narudžbu platili pouzećem ili predračunom kupnju vračamo na broj vašeg bankovnog računa.

U slučaju djelomičnog povrata (kada želite vratiti samo odabrane proizvode iz vaše narudžbe), kupcu se vraća samo iznos vraćenog proizvoda.

Prilikom odustajanja od ugovora kad je bio upotrijebljen kôd za popust, ta se sredstva smatraju popustom i korisniku se vrača samo uplaćeni iznos.

Povrat izvršenih uplata provodi se nakon što fizički primimo sve proizvode koji su predmet povrata i pregledamo ispunjavaju li uvjete navedene u odjeljku „Kakav proizvod mogu vratiti”.