Žaštita podataka

Zaštita osobnih podataka


Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da Lea,obrt za trgovinu i usluge dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovaram s Lea,obrt za trgovinu i usluge.


Lea,obrt za trgovinu i usluge obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujuči mogučnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.


Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lea,obrt za trgovinu i usluge i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trečim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trečim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.


Klijent je suglasan da Lea,obrt za trgovinu i usluge, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.